menu
Word Lid
Vlaams Belang breekt verder door: Echte winnaar van de verkiezingen in Brugge?

Vlaams Belang breekt verder door.

Echte winnaar van de verkiezingen in Brugge?

De mooie verkiezingscijfers van Vlaams Belang Brugge krijgen duidelijk niet de aandacht die ze verdienen. Voor het Vlaams Parlement stijgt de partij van 16,42 % naar 19,76% (+3,34%). Daarmee wordt de partij nipt de tweede partij, op nog geen ½% van N-VA. Voor de Kamer stijgt de partij van 16,42% naar 19,76% (+3,01%) en wordt daarmee de derde partij in Brugge. Europees stijgt onze partij van 17,18% Naar 20,12% een stijging van 2,94%. en wordt daarmee de eerste partij in Brugge.

En we kunnen er ook nog aan toevoegen dat het Vlaams Belang zowel op Vlaams als federaal niveau de grootste partij is in West-Vlaanderen. Voor de Vlaams kieskring halen we 25,50 % (+5,29%) en voor de Kamer 24,52 % (+4,15%). Van schitterende resultaten gesproken.

Voorzitter Jonathan Haeyaert & Vlaams Volksvertegenwoordiger Stefaan Sintobin

“Het is bijzonder vreemd dat in de Brugse media geen aandacht wordt besteed aan deze mooie resultaten van het Vlaams Belang, terwijl alle andere partijen wel uitgebreid aan bod komen. Het valt niet te ontkennen dat wij sinds de gemeenteraadsverkiezingen (2018) in een stijgende lijn zitten en dat ook de resultaten van 9 juni perspectief en hoop bieden voor de gemeente- en provincieraadsverkiezingen. Momenteel is ons afdelingsbestuur druk in de weer met het opmaken van ons programma en het samenstellen van de lijsten. Wij laten ons door niets en niemand van de wijs maken en werken keihard verder. In oktober zullen we er meer dan klaar voor zijn en trekken we met de grootst mogelijk ambitie naar de kiezer.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF